nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo

 

tamogatasSzolgálatunk alapja az imádság....

Misszió nem képzelhető el komoly imaháttér nélkül. Szükségünk van azokra a testvérekre, akik odaszánják magukat a gyermekmisszióért való imádságra. Isten ereje és vezetése nélkül hiábavaló a munkánk. Ő adhat változást a gyermekek életében. Ha szeretne bekapcsolódni az imaszolgálatba, munkatársaink kérésre elküldik imakörlevelüket. Többféle nemzetközi imanaptárra is fel lehet iratkozni itt.

Munkánk bázisa az önkéntesek...

Missziói munkánkat a velünk szolgáló önkéntes munkatársakkal együtt végezzük. Ők gyermek klubokban tanítanak, táborozásban segítenek, fordítanak, lektorálnak, tolmácsolnak. A Csodaklikk.com evangéliumi gyermek honlap és a Levelező Klub munkatársai is főleg önkénteseink. Ha önkéntesként szeretne részt venni a gyermekmissziói szolgálatban, keresse területi munkatársainkat, akik örömmel nyújtanak ebben segítséget.

Az Úrban bízunk...

A VISZ nem részesül rendszeres állami vagy egyházi juttatásban. A szolgálathoz szükséges anyagi javakat Istentől várja, amit az Úr keresztyén magánszemélyek, szervezetek és gyülekezetek adományai által biztosít.
A munkatársak szolgálatát a névkódjukra küldött adományokkal lehet támogatni. A névkódot a munkatársak neve mellett zárójelben adtuk meg. Kérjük, hogy az átutaláson, vagy csekken ezt tüntessék fel. A névkód nélkül beérkező adományokat a VISZ általános költségeire fordítjuk.

Számlaszámunk: Budapest Bank Rt. 10103056-39003421-00000008

egyszazalak

A Vasárnapi Iskolai Szövetség közhasznú egyesület, ezért lehetőségünk van a magánszemélyek személyi jövedelemadója 1%-ának fogadására. Hálát adunk Istennek ezért a nagyszerű lehetőségért! A 2018. rendelkezőévre az SZJA 1%-ából a VISZ javára felajánlott összeg 402.925 Ft volt, melyet a 2020. évi Nyárimisszionárius Képzés program keretében megrendezésre kerülő 5-Napos Klubok szervezésére szeretnénk felhasználni.

Adószámunk: 19173142-2-13.

 

Szervezetünk a 2017. évi LXXVI. törvény értelmében külföldről támogatott civil szervezetnek minősül.