Barion Pixel
nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

 
82 

Országos konferenciánkon adománygyűjtő projektet hirdettünk meg Virág Angéla, Csongrád-Csanád vármegyei területi munkatársunk szolgálati autójának beszerzésére. Az alábbiakban olvashatnak a projektről:

 Angela auto
 

Ezt kérdezte Karácsony előtt egy határmenti iskola vezetője. A válaszunk egyértelmű igen volt. Amikor arra gondolunk, hogy milyen fontosak a nyitott ajtók az iskolákba, óvodákba – hiszen csak így tudjuk egy-egy különleges klubban az evangéliumot hirdetni a gyermekeknek –, akkor nem számítanak a távolságok, a kilométerek.

Hálát adunk Istennek, hogy immár 23 éve lehetünk a CEF munkatársai. Korábban a romániai központban szolgáltunk, 4 éve dolgozunk a CEF magyarországi szervezetével, a VISZ-szel. Tibor a magyar irodalmi osztályon dolgozik, ő a közép-európai irodalmi koordinátor és a teachkids.eu honlap adminisztrátora. Én teljes munkaidőben dolgozom mint területi munkatárs (klubokat, hittanórákat tartok, kapcsolatokat építek lelkipásztorokkal, hitoktatókkal, gyülekezeti gyermekmunkásokkal, és képzéseket, irodalmi bemutatókat szervezek nekik).

Dicsérjük az Urat, hogy Magyarországon lehetőségünk van általános iskolákban és óvodákban hit- és erkölcstanórákat tartani! Ezt figyelembe véve azon dolgozunk, hogy kapcsolatot tartsunk a hitoktatókkal, felkínáljuk nekik irodalmi anyagainkat, és biztosítsunk számukra evangéliumi füzeteket, amelyeket átadhatnak a gyermekeknek.

 

Miért van szükségem szolgálati autóra? 

2024 januárjától kezdtem meg teljes idejű területi munkámat Csongrád-Csanád vármegyében. Célom és feladatom az, hogy a megyében minden protestáns gyülekezettel, gyermekmunkással, hitoktatóval felvegyem a kapcsolatot, megismertessem velük a CEF/VISZ munkáját, és segítsem a helyi közösségek szolgálatát. Azon is dolgozom, hogy jó kapcsolatokat építsek ki a gyermekmunkásokkal és hitoktatókkal, mert nagyon fontosnak tartom a személyes kapcsolatépítést. Szeretném sok olyan iskolába és óvodába elvinni az örömhír üzenetét, ahol nyitott ajtót találok.

Ehhez szükségem van egy jó állapotú személygépkocsira, amellyel minden településre könnyebben el tudok jutni, mint tömegközlekedéssel. Ezenkívül konferenciákra, tanítói és lelkészi találkozókra, tanfolyamokra, 5 Napos Klubokba, táborokba is el kell utazni, és irodalmi anyagainkat is szeretném terjeszteni, árusítani. 

A CEF/VISZ vezetősége is szükségesnek látja az autóvásárlást és jóváhagyta, megnyitotta a projektet. Imádkozunk, hogy Isten rendelje ki a vásárláshoz szükséges 5 millió forintot (12.700 eurót). Szeretettel kérjük, imádkozzon velünk a projektért, és ha Isten erre indítja, az alábbi gombra kattintva adományával is támogathat minket:

 

83

 

Megjegyzésbe, kérjük, ezt írja: VIRAGTA-AUTO

 Project introduction at CEF – Every child in Europe (english)

For U.S. citizens: CEF Inc., PO Box 348, Warrenton, MO, 63383-0348, USA (code: CAR 2403; account: E2HU 035)