Barion Pixel
nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

A gyulekezettol a gyermekig
 
A Gyülekezettől a gyermekig szolgálat egy nagyszerű lehetőség a lakókörnyezetünkben élő gyermekek megismerésére, evangélizálására és kapcsolatépítésre. A program a VISZ által ingyenesen biztosított eszközökkel (traktátusok, levelező sorozatok), de a gyülekezet által megbízott személyek bevonásával valósul meg. A program bemutatását és a megvalósításához szükséges rövid felkészítést a VISZ munkatársai biztosítják. Ez a program nagyszerűen illeszkedik a helyi gyülekezet adottságaihoz, lehetőségeihez, szolgálati lehetőséget biztosít a gyülekezet tagjainak, kiszélesítve a lakókörnyezetének megszólítására alkalmas eszköztárát.
 
További információt a program koordinátorától kaphat.
 
pikeva
 
 
 
 
Pistainé Kelemen Éva
 
A Levelező Klub itt közzétett és tömörített mappánként letölthető sorozatait úgy alakítottuk át, hogy azokat az eredeti programhoz hasonlóan, de digitális formában lehessen felhasználni. A digitális levelezés menete lehet a következő: a felnőtt (hitoktató, levelező önkéntes munkatárs, szülő, nagyszülő) elküldi vagy megmutatja digitális formában a soron következő leckét a gyermeknek, és megbeszélik a levelezés menetét. Ez a következő: a gyermek, miután elolvassa figyelmesen a színes szöveges részeket, kinyomtatja – ha kell, segítséggel – a nyomtatható oldalt. Megoldja a feladatokat. Az előre egyeztetett módon (lefotózva, szkennelve) ő, vagy a szülő, ill. gondviselő visszajuttatja a gyermekkel levelező felnőttnek a kitöltött feladatlapot. A levelező felnőtt, miután visszakapta azt a gyermektől, kijavítja, majd a következő leckével együtt visszaküldi a gyermeknek.
Az egyes leckék felépítése a következő: színes szöveges rész + 1 nyomtatható oldal a feladatokkal. A gyermek válaszaiból derül ki, megértette-e az adott lecke tartalmát és üzenetét.
Ha a levelezéshez segítségre, esetleg megoldókulcsra van szükség, munkatársunk készséggel áll mindenkinek a rendelkezésére. Szintén őt kell keresni, ha a levelezést irányító felnőtt névre szóló oklevéllel szeretné megajándékozni a gyermekeket, miután befejeztek egy sorozatot.
 
Azoknak a gyermekeknek, akik nem állnak kapcsolatba olyan tanítóval, hitoktatóval, aki a megoldott feladataikra válaszolhat, de szeretnék visszaküldeni a feladatokat valakinek, aki kijavítja, értékeli, a VISZ Levelező Klubjának email címét ajánljuk: levelezoklub@visz.org. Tanácsadó, levelező munkatársaink örömmel válaszolnak a beérkező levelekre.
 
A szolgálatban használt levelező sorozatokat innen tölthetik le.
(Klikkeljen a kép alatti fájlra, majd frissítse az oldalt, vagy klikkeljen rá jobb gombbal és válassza a 'link megnyitása új lapon'-t, és akkor indul a letöltés!)
Tomi es Evi
 
 
Isten epitokovei
 
 
Felfedezők1 
 
 
Isten gondoskodik rólad
 
A javasolt traktátusok szövegei itt tölthetők le.
 
3 1 a javadra
 
Azt kerdezed
 
BE van e irva
 
Hogyan juthatok
 
Talalkozz