Barion Pixel
nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

gy+gy
 
 
 
A Gyülekezettől a gyermekig szolgálat nagyszerű lehetőség a gyülekezetnek a környezetében élő gyermekek megszólítására, megismerésére, az evangélium üzenetének átadására és gyülekezetbe hívására.
Szolgálati lehetőség a gyülekezet tagjainak, kiegészíti a gyülekezet gyermekmissziójának eszköztárát.
 
 
A programhoz a VISZ által ingyenesen biztosított eszközök: traktátusok, levelező sorozatok, egy, a gyülekezet által bevont személy, és természetesen maga a megszólított gyermek szükséges.
 
 
A programot ezen az oldalon pontról-pontra bemutatjuk. Minden szükséges anyag itt letölthető vagy igényelhető hozzá. Kérjük, figyelmesen olvassa el tájékoztatónkat!
 
 
Az itt letölthető sorozatok a Levelező Klub néven jól ismert programunk digitalizált változatai. A sorozatok egésze tömörített mappákban tölthető le. 
A sorozat részei, az egyes leckék egy színes szöveges részből, illetve egy feladatokat tartalmazó nyomtatható oldalból állnak. Ez lesz a gyermek által visszaküldendő oldal. A leckéket egyesével kell küldeni. Amint egy lecke nyomtatható oldalát visszakapjuk, küldhetjük a következő leckét.
 
 
Amikor egy gyermek egy sorozatnak minden leckéjét visszaküldte, oklevéllel jutalmazhatjuk. Az oklevél mellé jutalompontok is járnak, amelyeket a Csodaklikk oldalon lehet beváltani. Ezeket az oklevél tartalmazza.
Oklevél igényléshez töltse ki adatlapunkat.
 
 
Célszerű a gyermeket a sorozat elkezdését megelőzően egy traktátussal megajándékozni (ezek is letölthetőek itt). Ezután a hitoktató/levelező önkéntes munkatárs/szülő/nagyszülő/keresztszülő (továbbiakban felnőtt) letölti és továbbítja a gyermek életkorának leggmegfelelőbb sorozat első leckéjét a gyermeknek, majd ismerteti a levelezés menetét. Amikor kézhez kapott egy megoldott feladatot a gyermektől, értékelheti, választ küldhet, és a válasszal együtt elküldi a sorozat következő részét is. A felnőtt a gyermek válaszaiból kap visszajelzést arról, hogy a gyermek megértette-e az adott lecke tartalmát és üzenetét. 
 
 
A gyermeknek a nyomtatható feladatoldalt kell visszaküldenie annak, akitől a levelező leckét kapta. Ha kérdése van, azt is megírhatja ezen az oldalon. Az oldalt visszaküldheti beszkennelve pdf fájlban vagy lefényképezve e-mailen. Ha közvetlenül az oldalunkról töltötte le a leckéket, ezért nem áll kapcsolatban olyan tanítóval, hitoktatóval, aki a megoldott feladataikra válaszolhat, vagy javítja, értékeli azokat, ide küldheti: levelezoklub@visz.org. Tanácsadó, levelező munkatársaink várják itt a beérkező leveleket és örömmel válaszolnak azokra. 
 
 
 
Letölthető levelező sorozatok
(Ha nem indul el a letöltés: az egér jobb gombjával kattintson a 'link megnyitása új lapon' lehetőségre.)
 
Isten építőkövei GYERMEK
 
Isten építőkövei GYERMEK 2
 
 Isten építőkövei GYERMEK 3
Isten építőkövei GYERMEK 4
 
 
 
Letölthető traktátusok
(Letöltéshez kattintson a képre.)
 
 
Azt kerdezed
3 1 a javadra
Talalkozz
Hogyan juthatok
 
 
 
Ha valamire itt nem kapott választ, ill. további segítségre van szüksége a levelezéssel kapcsolatban, a program koordinátorához fordulhat: 
pikeva
 
 
 
 
Pistainé Kelemen Éva