Barion Pixel
nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

Image Caption Title Here!

This is description of image. You can insert HTML code there!

VISZ konferencia 2024 uj  

A digitális világ és a média élet- és szemléletformáló hatása óriási erővel hat gyermekeinkre már egészen kicsi kortól, és többnyire a segítségnyújtás, a törődés, a szórakoztatás köntösébe burkolva fertőzi őket testileg és lelkileg. Nagyon sok olyan veszély leselkedik rájuk, amit mi, felnőttek sem sejtünk vagy ártalmatlannak gondolunk. Van megoldás? Van mit tennünk ez ellen nekünk, akik gyermekek között élünk, és szolgáljuk Istent?

Igen! „Ítéljétek meg tehát, mi az, ami kedves az Úrnak, és ne vegyetek részt a sötétség haszontalan cselekedeteiben, hanem inkább leplezzétek le ezeket. Mert amiket titokban tesznek, azokról még beszélni is szégyen, de mindaz, amit a világosság leleplez, nyilvánvalóvá lesz. Mert minden, ami nyilvánvalóvá lett, az világosság. Ezért mondja: „Ébredj fel, aki alszol, támadj fel a halálból, és felragyog neked a Krisztus.” (Efezus 5,1-14) – ez volt a főelőadás és a szemináriumok vezérigéje, a mottó pedig, hogy Nézz Jézusra!, legyen igaz először ránk, szülőkre, nagyszülőkre, hitoktatókra, gyermekmissziósokra, hogy igaz lehessen a ránk bízott gyermekekre is.

A konferencián nem csak abban kaphattunk segítséget, hogy felismerjük ezeket a veszélyeket és azok hatásait a gyermekekre, hanem abban is, hogyan kezeljük, hogyan tanítsuk őket, hogy ők maguk is különbséget tudjanak tenni jó és rossz között.

 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
AA
 

A Vasárnapi Iskolai Szövetség március 21.-i konferenciája elmarad

A kormány által márc. 11-én meghirdetett veszélyhelyzetet tudomásul véve sajnálattal le kell mondanunk a március 21-re meghirdetett konferenciánkat.
Fáj a szívünk, mert nagyon készültünk, és izgalommal vártuk a találkozást, illetve azt az érdekes és fontos témát, amellyel cseh előadónk készült.
Szeretnénk a konferenciát egy későbbi időpontban megrendezni, ezzel kapcsolatban azonban csak később tudunk tájékoztatást adni.