nivo nivo nivo nivo nivo

2011_tanitoi_muhely_2Sok szeretettel várunk/várjuk az új tanévben is a Vasárnapi Iskolai Szövetség (VISZ) által szervezett Tanítói Műhelyre. Programunkat lelkipásztoroknak, hitoktatóknak, gyülekezeti gyerekmunkásoknak, Örömhír Klub-tanítóknak, szülőknek és minden érdeklődőnek ajánljuk. (Köszönjük, ha továbbküldi ismerőseinek, akiket érdekelhet programunk.)

A Budapesten szervezett alkalmainkat havonta egyszer, hétfői napokon tartjuk.


A gazdag program részeként egy-egy alkalmon szeretnénk több időt is szánni a közös imádságra, ami legalább olyan fontos része a szolgálatunknak, mint az, hogy tanítóként tovább képezzük magunkat.

Az alkalmakon megvásárolhatók lesznek a VISZ aktuális irodalmi anyagai, illetve a bemutatott anyagok. (Igény esetén biztosítunk ezen kívüli anyagokat is, ha azt egy héttel korábban jelzik nekünk. Anyagaink megtekinthetők a Webáruházban.)

A Tanítói Műhelyen szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy adott témában vendégeink is gazdagítsák tapasztalataikkal a jelenlévőket. (Bizonyságtétel, tanítási ötletek, szolgálati tapasztalatok, barkácsötletek… Kérjük, ezt is jelezzék előre munkatársainknak!)

A tervezhetőség érdekében kérünk/kérjük, jelezd/jelezze előre részvételi szándékát. Jelentkezési határidők a programban.

Jelentkezés

Az alkalom ingyenes.

Érdeklődni, jelentkezni:
Istenes Rita
istenesrita@gmail.com